کیاوش ، کیبرد آزاد

آندروید , آموزش ، ترفند , کامپیوتر , برنامه آندروید , بازی اندروید , دانلود فیلم , دانلود سریال ، تلگرام

کیاوش ، کیبرد آزاد

آندروید , آموزش ، ترفند , کامپیوتر , برنامه آندروید , بازی اندروید , دانلود فیلم , دانلود سریال ، تلگرام

کیاوش ، کیبرد آزاد

کیاوش در معنی پارسی به معنای مانند شاه هست
بنده به دلیل این که این اسم به صورت زیبا هست و افراد کمتری استفاده میکنن این قرار دادم و این وبلاگ مخصوص افراد و کاربران عزیز است و موضوعات افراد می پردازد،اشتراک گذاری (کیاوش) باعث میشود که ما انرژی بیشتری برای مطالب مفید پیدا کنیم و به صورت تخصصی تر به وبلاگ بپردازیم
(با تشکر از همه ی افراد)

تبلیغات
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

معرفی چند نکته ساده برای انجام یک خرید اینترنتی ایمن

کیــاوش | جمعه, ۱۲ تیر ۱۳۹۴، ۱۰:۰۳ ب.ظ

 امروزه با گسترده شدن استفاده از اینترنت ، خرید های آنلاین و اینترنتی هم با توجه به اینکه مزایای زیادی از جمله صرفه‌ جویی در وقت کاربران، کاهش هزینه‌های بازاریابی ، افزایش امنیت در جابجایی پول و افزایش فرصت های شغلی و کارآفرینی را به دنبال دارند مورد استقبلال قرار گرفته و بسیاری از کاربران، خرید های خود را از طریق اینترنت انجام می دهند.امّا در فضای مجازی نیز مانند دنیای واقعی ، کلاهبردارانی وجود دارند که با استفاده از عدم اطلاع یا کم دقتی خریداران و مشتریان اقدام به سرقت اطلاعات بانکی و یا سوء استفاده های دیگر می کنند.در این مطلب تصمیم داریم با معرفی چند نکته ساده ، ایمنی و امنیت شما را در هنگام یک خرید اینترنتی بالا ببریم.

 نکات مهم در هنگام انتخاب یک فروشگاه اینترنتی برای خرید

– از فروشگاه هایی دارای کالاهای مجاز و تایید شده می باشند خرید کنید ، زیرا فروشگاه هایی که محصولات آن غیر مجاز بوده بیشتر اقدام به کلاه برداری میکنند.

– از فروشگاه هایی که دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت و معدن می باشند خرید کنید.نماد اعتماد الکترونیکی مانند تصویر زیر می باشد ، که پس از مشاهده آن حتما روی آن کلیک کنید تا پنجره حاوی مشخصات فروشگاه به شما نمایش داده شود.(توجه داشته باشید که ابتدای آدرس پنجره باز شده enamad.ir باشد.)

 

 

 – سعی کنید قبل از خرید آنلاین از یک فروشگاه اینترنتی ، از دوستان و آشنایان خود که قبلا تجربه خرید از آن فروشگاه را داشته اند پرس و جو و تحقیق کنید.همچنین می توانید با جستجوی نام و سابقه آن فروشگاه در موتور های جستجو از سابقه ی آن مطلع شوید.

– صفحاتی که ناخواسته در برابر شما باز می‌شوند و حاوی تبلیغات فروش کالاها و متن هایی مانند "شما برنده شده اید" و … ، ممکن است تقلّبی بوده و قصد کلاهبرداری داشته باشند.

 
چگونه به درگاه خرید آنلاین سایت اعتماد کنم؟

یکی دیگر از قسمت هایی که کلاهبرداران از آن سوء استفاده می کنند ، درگاه های پرداخت می باشند که سارقان اینترنتی با استفاده از روش های مختلف اقدام به سرقت اطلاعات بانکی شما می کنند.پس با مشاهده نکات زیر ، سارقان را از انجام این امر ناکام بذارید.

– سیستم پرداخت الکترونیکی همه‌ ی بانک‌ها از SSL و روش‌های مطمئن رمزنگاری استفاده می‌کند. دقت کنید که در نوار آدرس کنار آدرس اینترنتی صفحه‌ی پرداخت بانک، نماد یک قفل و عبارت https:// درج شده باشد. در غیر این ‌صورت قطعاً صفحه جعلی است و قصد به سرقت بردن اطّلاعات کارت بانکی شما را دارد.

 

 – پس از مشاهده نکته بالا ، لازم است به آدرس دروازه پرداخت بانک مورد نظر نیز توجه کنید.در این قسمت ادرس دروازه پرداخت ، چند بانک مهم را برای شما گردآوری کرده ایم.

دروازه پرداخت اینترنتی بانک ملت با آدرس https://bpm.shaparak.ir شروع می شود.
دروازه پرداخت اینترنتی جدید بانک پاسارگاد با آدرس https://pep.shaparak.ir آغاز میشود.
دروازه پرداخت اینترنتی قدیم بانک پاسارگاد با آدرس https://epayment.bankpasargad.com آغاز میشود.
دروازه پرداخت اینترنتی جدید بانک سامان نیز با آدرس https://sep.shaparak.ir آغاز میشود.
دروازه پرداخت اینترنتی قدیم بانک سامان نیز با آدرس https://acquirer.samanepay.com آغاز میشود.
دروازه پرداخت اینترنتی جدید بانک پارسیان نیز با آدرس https://pec.shaparak.ir آغاز میشود.
دروازه پرداخت اینترنتی قدیم بانک پارسیان نیز با آدرس https://www.pec24.com یا آدرس https://www.pecco24.com آغاز میشود.

همانطور که در آدرسهای بالا نیز مشخص است در آینده نزدیک آدرس تمامی درگاه ها حتما در سایت shaparak.ir خواهد بود.

 

• در تصویر زیر نمونه ای از یک صفحه تقلبی دروازه پرداخت مشاهده می کنید ، که آدرس آن با آدرس های بالا متفاوت است و همچنین آدرس این دروازه پرداخت جعلی بدون نماد یک قفل و عبارت https:// می باشد.

 

 

– پس از چک کردن نکات بالا لازم است که به نام فروشگاه و مبلغ خرید نیز در دروازه پرداخت توجه کنید.

 

 

– تا جایی که ممکن است ، در کافی نت ها و یا مکان هایی که اینترنت رایگان در اختیار شما می گذارند و امنیت کافی ندارند اقدام به خرید اینترنتی نکنید.

– در هنگام وارد نمودن اطلاعات کارت خود در فید های مربوطه ، از صفحه کلید مجازی موجود در سایت به جای صفحه کلید خود استفاده کنید.

 

 

– در صورتی که با استفاده وی پی ان و برنامه های مربوطه به اینترنت متصل شده اید ، حتما قبل از اقدام به خرید اینترنتی آن ها را غیر فعال کنید.

– رمز اینترنتی خود را هر چند وقت یکبار تغییر دهید.

درصورتی که آموزشی نیاز دارید از بخش تماس با من درخواست خود را مطرح کنید :)
جهت دانلود فایل ها از وبلاگ از نرم افزار اندروید Advanced Download Manager Pro استفاده کنید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

محبوبـــ کــردن

کد گوگل پلاس سری اول